Sunt un designer specializat în crearea de logo-uri și pagini web și îmi place enorm ceea ce fac. Lucrez în acest domeniu de zece ani și în sistem de „one-man agency” de șapte; clienții mei se bucură de avantajele rapidității în comunicare (sunt un singur om, deci dispar dificultățile de dialog ce apar atunci când sunt implicate mai multe departamente) și de punctualitatea cu care îmi termin lucrările.

Sunt fascinat de partea logică a internetului și, în același timp, îmi cultiv continuu partea creativă. Lucrez repede, ideile mele sunt originale și mi-am cultivat un sistem care dă rezultate de fiecare dată în relația cu clienții.

Folosesc cele mai recente și cele mai bune practici din aria de web developer și încerc în permanență ca designul pe care îl fac să fie ușor de utilizat și accesibil. Rezultatele muncii mele sunt optimizate pentru perfomanță și bine văzute de motoarele de căutare.

Îmi desfășor activitatea în Cluj-Napoca, majoritatea celor cu care am lucrat fiind din zonă sau din împrejurimi. Clienții mei mă găsesc ca fiind un tip cu care se lucrează ușor, cu strategie, bine organizat, disponibil și atent la scopurile lor. Vezi aici ce am lucrat și poate vom dezvolta împreună proiecte mai departe.

curriculum vitae

Proiecte recente

International summer school

International summer school

Profistore

Profistore

Design aplicație on-line

Design aplicație on-line

Skipassmagazine

Skipassmagazine
© 2024 mvg

mvg@mihaivladguta.eu  [T] +40 740 809 521

str. Teodor Mihali, 58-60, camera 003 | facebook.com/mihaivladguta

Cluj-Napoca, EU